fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

17/ 12/ 2018
  Держпродспоживслужба опрацювала пропозицію Комітету зернових та олійних культур та 12 грудня ц.р. надала роз’яснення головним управлінням ДПСС в областях щодо процедури оформлення письмових повідомлень до фітосанітарних сертифікатів. Дане рішення є важливим для компаній-експортерів для забезпечення міжнародної торгівлі у сфері зернових та олійних культур. Оскільки, видача письмових повідомлень до фітосанітарних сертифікатів дасть можливість вказувати інформацію, яка необхідна міжнародним партнерам. Додатково хочемо підкреслити, що питання, пов’язані із видачею письмових повідомлень до фітосанітарних сертифікатів є традиційною міжнародною практикою, зокрема, у відповідності до пункту 2 Міжнародних стандартів з фітосанітарних заходів №12.  Європейська Бізнес Асоціація хоче висловити свою щиру подяку представникам Держпродспоживслужби за відкритий діалог та оперативне опрацювання пропозицій від зернового бізнесу.

Держпродспоживслужба опрацювала пропозицію Комітету зернових та олійних культур та 12 грудня ц.р. надала роз’яснення головним управлінням ДПСС в областях щодо процедури оформлення письмових повідомлень до фітосанітарних сертифікатів.

Дане рішення є важливим для компаній-експортерів для забезпечення міжнародної торгівлі у сфері зернових та олійних культур. Оскільки, видача письмових повідомлень до фітосанітарних сертифікатів дасть можливість вказувати інформацію, яка необхідна міжнародним партнерам. Додатково хочемо підкреслити, що питання, пов’язані із видачею письмових повідомлень до фітосанітарних сертифікатів є традиційною міжнародною практикою, зокрема, у відповідності до пункту 2 Міжнародних стандартів з фітосанітарних заходів №12. 

Європейська Бізнес Асоціація хоче висловити свою щиру подяку представникам Держпродспоживслужби за відкритий діалог та оперативне опрацювання пропозицій від зернового бізнесу.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: