fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

03/ 09/ 2018
  Асоціація вітає прийняття Постанови Уряду 688 про внесення змін до Технічного регламенту обмеження використання небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні, яка була розроблена у співпраці з експертами Комітету побутової електротехніки. Зазначена Постанова встановлює терміни введення деяких обмежень на використання небезпечних речовин в Україні у відповідності до нещодавніх змін у Директиві ЄС. Експерти Асоціації звернули увагу представників Міністерства економічного розвитку та торгівлі України на зазначені зміни та підтримували Міністерство у розробці та імплементації відповідних правок до законодавства України. Ми переконані у важливості приведення у відповідність вимог українського законодавства до Директив ЄС і сподіваємось, що така гармонізація прискорить підписання угоди про ACAA з Європейським Союзом. Угода ACAA передбачає взаємне визнання маркування і процедур оцінки відповідності та значно полегшить торгівлю між Україною та країнами ЄС. Ми вдячні Міністерству та іншим залученим державним органам за прийняття цієї Постанови та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтеся, будь ласка, до менеджера Комітету побутової електротехніки [email protected].

Асоціація вітає прийняття Постанови Уряду 688 про внесення змін до Технічного регламенту обмеження використання небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні, яка була розроблена у співпраці з експертами Комітету побутової електротехніки.

Зазначена Постанова встановлює терміни введення деяких обмежень на використання небезпечних речовин в Україні у відповідності до нещодавніх змін у Директиві ЄС. Експерти Асоціації звернули увагу представників Міністерства економічного розвитку та торгівлі України на зазначені зміни та підтримували Міністерство у розробці та імплементації відповідних правок до законодавства України.

Ми переконані у важливості приведення у відповідність вимог українського законодавства до Директив ЄС і сподіваємось, що така гармонізація прискорить підписання угоди про ACAA з Європейським Союзом. Угода ACAA передбачає взаємне визнання маркування і процедур оцінки відповідності та значно полегшить торгівлю між Україною та країнами ЄС.

Ми вдячні Міністерству та іншим залученим державним органам за прийняття цієї Постанови та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтеся, будь ласка, до менеджера Комітету побутової електротехніки [email protected].

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: