fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

14/ 05/ 2018
  Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України щодо застосування Технічного регламенту енергетичного маркування  кондиціонерів повітря (ТР для кондиціонерів). Зокрема, Держенергоефективності підтвердили правильність розуміння членів Комітету щодо того, що графічне зображення енергетичної етикетки в ТР для кондиціонерів, на якому схематично зображено мапу України з двома кліматичними поясами, наводиться лише як зразок. Тому, при маркуванні, зображуючи мапу України, необхідно керуватись інформацією, наведеною в поясненні до схематичного зображення та використовувати синій та зелений кольори. Ми вдячні Держенергоефективності за швидку відповідь та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю щодо гармонізації вимог щодо енергетичного маркування та екодизайну в Україні у відповідності до законодавства Європейського Союзу. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України щодо застосування Технічного регламенту енергетичного маркування  кондиціонерів повітря (ТР для кондиціонерів).

Зокрема, Держенергоефективності підтвердили правильність розуміння членів Комітету щодо того, що графічне зображення енергетичної етикетки в ТР для кондиціонерів, на якому схематично зображено мапу України з двома кліматичними поясами, наводиться лише як зразок. Тому, при маркуванні, зображуючи мапу України, необхідно керуватись інформацією, наведеною в поясненні до схематичного зображення та використовувати синій та зелений кольори.

Ми вдячні Держенергоефективності за швидку відповідь та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю щодо гармонізації вимог щодо енергетичного маркування та екодизайну в Україні у відповідності до законодавства Європейського Союзу.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: