fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

22/ 03/ 2018
  Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо застосування Технічного регламенту радіообладнання (ТР РО). Зокрема, Мінекономрозвитку підтвердили, що виробники мають право складати декларацію про відповідність вимогам ТР РО та наносити знак відповідності до 1 квітня ц.р. за умови що продукція буде введена в обіг на території України після набуття чинності ТР РО. Окрім цього, Міністерство надало ґрунтовні роз’яснення щодо ряду інших питань, зокрема, залучення призначеного органу, використання протоколів випробування отриманих в іноземних лабораторіях, зазначення на продукції інформації про уповноваженого представника, тощо. Ми вдячні Мінекономрозвитку за їх позицію та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю щодо гармонізації технічного регулювання в Україні у відповідності до законодавства Європейського Союзу. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо застосування Технічного регламенту радіообладнання (ТР РО).

Зокрема, Мінекономрозвитку підтвердили, що виробники мають право складати декларацію про відповідність вимогам ТР РО та наносити знак відповідності до 1 квітня ц.р. за умови що продукція буде введена в обіг на території України після набуття чинності ТР РО. Окрім цього, Міністерство надало ґрунтовні роз’яснення щодо ряду інших питань, зокрема, залучення призначеного органу, використання протоколів випробування отриманих в іноземних лабораторіях, зазначення на продукції інформації про уповноваженого представника, тощо.

Ми вдячні Мінекономрозвитку за їх позицію та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю щодо гармонізації технічного регулювання в Україні у відповідності до законодавства Європейського Союзу.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: