fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

27/ 11/ 2017
  Асоціація отримала проект Постанови про внесення змін до Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні, розроблений Міністерством економічного розвитку і торгівлі України за результатами нещодавньої зустрічі з Комітетом побутової електротехніки Асоціації (13 листопада ц.р.). Зокрема, представники бізнесу звернули увагу Міністерства на те, що наразі Європейський Союз переглядає терміни щодо заборони використання певних речовин у техніці, які мають набрати чинності в Україні на початку 2018 року. Комітет побутової електротехніки Асоціації вважає, що ситуація, коли вимоги до обладнання в Україні є жорсткішими за вимоги, що існують в ЄС, є недопустимою, так як може призвести до зупинення імпорту. Таким чином, проект Постанови пропонує відтермінувати дату набрання чинності нових обмежень до прийняття Урядом додаткового рішення, в якому буде вказано точну дату. Ми вдячні Міністерству за врахування наших пропозицій та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю при гармонізації сфери технічного регулювання в Україні у відповідності до вимог Директив ЄС. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація отримала проект Постанови про внесення змін до Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні, розроблений Міністерством економічного розвитку і торгівлі України за результатами нещодавньої зустрічі з Комітетом побутової електротехніки Асоціації (13 листопада ц.р.).

Зокрема, представники бізнесу звернули увагу Міністерства на те, що наразі Європейський Союз переглядає терміни щодо заборони використання певних речовин у техніці, які мають набрати чинності в Україні на початку 2018 року. Комітет побутової електротехніки Асоціації вважає, що ситуація, коли вимоги до обладнання в Україні є жорсткішими за вимоги, що існують в ЄС, є недопустимою, так як може призвести до зупинення імпорту.

Таким чином, проект Постанови пропонує відтермінувати дату набрання чинності нових обмежень до прийняття Урядом додаткового рішення, в якому буде вказано точну дату.

Ми вдячні Міністерству за врахування наших пропозицій та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю при гармонізації сфери технічного регулювання в Україні у відповідності до вимог Директив ЄС.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: