fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

29/ 11/ 2016
  23 листопада ц.р. Кабінет Міністрів України підтримав пропозицію зернового бізнесу – надавати можливість формувати експорті партії з різних класів зерна. Більше року експерти Комітету зернових та олійних культур Асоціації разом з представниками Мінагрополітики працювали над проектом змін до Інструкції з обліку зерна №661. Надання можливості формування партій зерна на експорт суттєво покращить конкурентоздатність вітчизняних експортерів зерна та дасть можливість ефективніше використовувати логістичну інфраструктуру. Європейська Бізнес Асоціація хоче висловити свою щиру подяку Мінагрополітики, Мінекономіки, Держпродспоживслужбі, BRDO, GAFTA та усім представниками зернової бізнес-спільноти, які підтримали цю важливу ініціативу, та сподівається на якнайскоріше прийняття вищезгаданих змін до Наказу Мінагрополітики. Юридична довідка Питання кількісно-якісного обліку зерна (зокрема, вимога зберігати зерно по класам у різних ємностях) регулюється Інструкцією про ведення обліку й оформлення операцій із зерном і продуктами його переробки на хлібоприймальних та зернопереробних підприємствах, затвердженою Наказом Мінагрополітики Мінагрополітики №661 від 13 жовтня 2008 року (Інструкція №661). 16 серпня ц.р. проект відповідних змін до Інструкції №661 було опубліковано для громадського обговорення на сайті Державної інспекції сільського господарства України. Станом на 29 листопада ц.р. погоджена редакція проекту змін до Наказу Інструкції №661 проходить останні юридичні формальності в рамках Мінагрополітики.

23 листопада ц.р. Кабінет Міністрів України підтримав пропозицію зернового бізнесу – надавати можливість формувати експорті партії з різних класів зерна.

Більше року експерти Комітету зернових та олійних культур Асоціації разом з представниками Мінагрополітики працювали над проектом змін до Інструкції з обліку зерна №661.

Надання можливості формування партій зерна на експорт суттєво покращить конкурентоздатність вітчизняних експортерів зерна та дасть можливість ефективніше використовувати логістичну інфраструктуру.

Європейська Бізнес Асоціація хоче висловити свою щиру подяку Мінагрополітики, Мінекономіки, Держпродспоживслужбі, BRDO, GAFTA та усім представниками зернової бізнес-спільноти, які підтримали цю важливу ініціативу, та сподівається на якнайскоріше прийняття вищезгаданих змін до Наказу Мінагрополітики.

Юридична довідка

Питання кількісно-якісного обліку зерна (зокрема, вимога зберігати зерно по класам у різних ємностях) регулюється Інструкцією про ведення обліку й оформлення операцій із зерном і продуктами його переробки на хлібоприймальних та зернопереробних підприємствах, затвердженою Наказом Мінагрополітики Мінагрополітики №661 від 13 жовтня 2008 року (Інструкція №661).

16 серпня ц.р. проект відповідних змін до Інструкції №661 було опубліковано для громадського обговорення на сайті Державної інспекції сільського господарства України.

Станом на 29 листопада ц.р. погоджена редакція проекту змін до Наказу Інструкції №661 проходить останні юридичні формальності в рамках Мінагрополітики.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: