fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Засідання Харчового Комітету Асоціації

  • Дата: 27/02/2020 (ЧТ)
  • Час: 10:00 - 12:30
Google Apple Outlook Telegram Bot
  Засідання Харчового Комітету Асоціації. Дата: 27 лютого2020. Час: 10:00 12:30. Шановні колеги, запрошуємо Вас на засідання Харчового Комітету Асоціації. Дата та час: четвер, 27 лютого 10:00, офіс Асоціації, зал F. Запрошені гості : Андрій Скіпальський, Тетяна Скапа (Директорат громадського здоров’я МОЗ України) Під час зустрічі плануємо обговорити, які напрями діяльності МОЗ України  будуть пріоритетними та першочерговими у цьому році, а також статус нормативно-правових актів, що стосуються харчової сфери: проєкт наказу МОЗ «Про внесення змін до Державних гігієнічних правил і норм «Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах»; проєкт наказу МОЗ «Про затвердження Вимог до тверджень про поживну цінність харчових продуктів та тверджень про користь для здоров’я харчових продуктів»; проєкт Наказу МОЗ «Про затвердження Правил додавання вітамінів, мінеральних речовин та деяких інших речовин до харчових продуктів»; проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо харчових продуктів та інших об’єктів санітарних заходів»; роз’яснення щодо того, які тестування для води потрібно проводити на підприємствах, що виробляють харчові продукти; проблему можливої міграції канцерогенів з харчової упаковки неналежної якості до запакованих харчових продуктів. Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. Тетяна Широченко. E-mail [email protected]. Контактний телефон. +380 (67) 218 27 24.

Шановні колеги, запрошуємо Вас на засідання Харчового Комітету Асоціації.

Дата та час: четвер, 27 лютого 10:00, офіс Асоціації, зал F.

Запрошені гості :

Андрій Скіпальський, Тетяна Скапа (Директорат громадського здоров’я МОЗ України)

Під час зустрічі плануємо обговорити, які напрями діяльності МОЗ України  будуть пріоритетними та першочерговими у цьому році, а також статус нормативно-правових актів, що стосуються харчової сфери:

  • проєкт наказу МОЗ «Про внесення змін до Державних гігієнічних правил і норм «Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах»;
  • проєкт наказу МОЗ «Про затвердження Вимог до тверджень про поживну цінність харчових продуктів та тверджень про користь для здоров’я харчових продуктів»;
  • проєкт Наказу МОЗ «Про затвердження Правил додавання вітамінів, мінеральних речовин та деяких інших речовин до харчових продуктів»;
  • проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо харчових продуктів та інших об’єктів санітарних заходів»;
  • роз’яснення щодо того, які тестування для води потрібно проводити на підприємствах, що виробляють харчові продукти;
  • проблему можливої міграції канцерогенів з харчової упаковки неналежної якості до запакованих харчових продуктів.

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Тетяна Широченко

Зв'язатись
+380 (67) 218 27 24
Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: