fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків HR

24/ 10/ 2017
  У кожного керівника своє бачення місії та задач HR-менеджера. Від того, як у компанії позиціонується роль HR, залежить ефективність співробітників, внутрішній мікроклімат та чітке виконання поставлених задач. У трикутнику «Керівник - HR – Співробітник» мають бути злагоджені всі дії, де кожен учасник є частиною єдиного механізму. Щоб цього досягнути, на черговій зустрічі Комітету з управління персоналом разом з Елизаветою Шиловою, СЕО Бізнес-ліцею Dr.Shilova, учасники протестували метод ТоР-фасилітації (ToP – Technology of Participation). Технологія розроблялась майже 40 років і застосовується в бізнесі для структурованого обговорення питань, пошуку спільних рішень, генерації ідей тощо.

У кожного керівника своє бачення місії та задач HR-менеджера. Від того, як у компанії позиціонується роль HR, залежить ефективність співробітників, внутрішній мікроклімат та чітке виконання поставлених задач. У трикутнику «Керівник – HR – Співробітник» мають бути злагоджені всі дії, де кожен учасник є частиною єдиного механізму.

Щоб цього досягнути, на черговій зустрічі Комітету з управління персоналом разом з Елизаветою Шиловою, СЕО Бізнес-ліцею Dr.Shilova, учасники протестували метод ТоР-фасилітації (ToP – Technology of Participation). Технологія розроблялась майже 40 років і застосовується в бізнесі для структурованого обговорення питань, пошуку спільних рішень, генерації ідей тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: