fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Митні питання

01/ 02/ 2017
  Митний комітет Асоціації відбувся за актуальною та непростою темою класифікації товарів згідно з УКТ ЗЕД. Причиною великого інтересу є той факт, що з 1 січня 2017 року УКТ ЗЕД - це обовязковий реквізит податкової накладної не тільки для субєктів ЗЕД, але й для підприємств, які ведуть торгівлю на території України. Досвідчені експерти ЮФ «ILF» Бартош Святослав та Калініна Олена розповіли про те, що потрібно враховувати при класифікації товарів; як класифікувати ціле в розібраному вигляді та правила класифікації частин; як відстояти свій код перед митницею і аудитом та яка існує відповідальність за неправильну класифікацію. Під час засідання виникало багато питань та дискусій, бо, як зазначили спікери, митний кодекс передбачає великі санкції - від 300% недоборів митних платежів до конфіскації товару разом з накладенням штрафу в розмірі вартості конфіскованого товару.

Митний комітет Асоціації відбувся за актуальною та непростою темою класифікації товарів згідно з УКТ ЗЕД. Причиною великого інтересу є той факт, що з 1 січня 2017 року УКТ ЗЕД – це обов’язковий реквізит податкової накладної не тільки для суб’єктів ЗЕД, але й для підприємств, які ведуть торгівлю на території України.

Досвідчені експерти ЮФ «ILF» Бартош Святослав та Калініна Олена розповіли про те, що потрібно враховувати при класифікації товарів; як класифікувати “ціле в розібраному вигляді” та правила класифікації частин; як відстояти свій код перед митницею і аудитом та яка існує відповідальність за неправильну класифікацію.

Під час засідання виникало багато питань та дискусій, бо, як зазначили спікери, митний кодекс передбачає великі санкції – від 300% недоборів митних платежів до конфіскації товару разом з накладенням штрафу в розмірі вартості конфіскованого товару.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: