fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса HR

12/ 07/ 2017
  Вміння грамотно зібрати команду, делегувати обов’язки, мотивувати своїх співробітників та разом йти до цілі - це справжня наука. Рідко хто стає лідером від самого народження, бо лідерство — це не тільки харизма, а ще й знання плюс практичний досвід. Так, 12 липня 2017 року на засіданні Комітету з управління персоналом Асоціації в Одесі ми розглянули тему “Управляй командою своєї мрії”. Надія Савченко, засновник Key People Recruiting Agency, поділилася своїм досвідом та розповіла як уникнути шторму в команді, закохати людей в проект і працювати з поколінням Y в команді. Ми дізналися про синергію, як факт, який перетворює групу людей на команду, вплив hard & soft skills на злагоджену роботу колективу та про те, як вдало керівникам використовувати стимулювання та мотивацію для заохочення співробітників. Учасники також створили свою власну Team Canvas та розібрали модель лідерства на різних етапах формування команди.

Вміння грамотно зібрати команду, делегувати обов’язки, мотивувати своїх співробітників та разом йти до цілі – це справжня наука. Рідко хто стає лідером від самого народження, бо лідерство — це не тільки харизма, а ще й знання плюс практичний досвід.

Так, 12 липня 2017 року на засіданні Комітету з управління персоналом Асоціації в Одесі ми розглянули тему “Управляй командою своєї мрії”. Надія Савченко, засновник Key People Recruiting Agency, поділилася своїм досвідом та розповіла як уникнути шторму в команді, закохати людей в проект і працювати з поколінням Y в команді.

Ми дізналися про синергію, як факт, який перетворює групу людей на команду, вплив hard & soft skills на злагоджену роботу колективу та про те, як вдало керівникам використовувати стимулювання та мотивацію для заохочення співробітників. Учасники також створили свою власну Team Canvas та розібрали модель лідерства на різних етапах формування команди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: