fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Транспортні питання

11/ 04/ 2017
  Зважаючи на зміни ліцензійних умов Міністерства екології та природних ресурсів, сьогодні особлива увага звертається як на діяльність підприємств-ліцензіатів у сфері поводження з відходами, так і на дії підприємств, діяльність яких призводить до утворення відходів. Адже відходи є на будь-якому підприємстві, а порушення екологічного законодавства тягне за собою дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову та навіть кримінальну відповідальність. Щоб більше дізнатися про поводження з відходами та розробку екологічної документації, 11 квітня 2017 року Південноукраїнський офіс Асоціації запросив свої членські компанії на Спільне засідання Аграрної та Транспортної Робочих Груп Асоціації в Одесі,. Спікером заходу став Віталій Данкевич, комерційний директор ТОВ «НПК« Укрекопром», який на початку свого виступу висвітлив основні аспекти екологічної законодавчої бази України та розповів, що кожне підприємство повинно розробити і погодити звіт про інвентаризацію та паспорта на відходи, підготувати і зареєструвати декларацію про відходи, отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин та на спеціальне водокористування. Окрім того якою повинна бути документація, учасники також дізналися, як її отримувати і де узгоджувати, обмінялися досвідом виконання робіт у сфері поводження з відходами та розробки екологічної документації.

Зважаючи на зміни ліцензійних умов Міністерства екології та природних ресурсів, сьогодні особлива увага звертається як на діяльність підприємств-ліцензіатів у сфері поводження з відходами, так і на дії підприємств, діяльність яких призводить до утворення відходів. Адже відходи є на будь-якому підприємстві, а порушення екологічного законодавства тягне за собою дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову та навіть кримінальну відповідальність. Щоб більше дізнатися про поводження з відходами та розробку екологічної документації, 11 квітня 2017 року Південноукраїнський офіс Асоціації запросив свої членські компанії на Спільне засідання Аграрної та Транспортної Робочих Груп Асоціації в Одесі,.

Спікером заходу став Віталій Данкевич, комерційний директор ТОВ «НПК« Укрекопром», який на початку свого виступу висвітлив основні аспекти екологічної законодавчої бази України та розповів, що кожне підприємство повинно розробити і погодити звіт про інвентаризацію та паспорта на відходи, підготувати і зареєструвати декларацію про відходи, отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин та на спеціальне водокористування. Окрім того якою повинна бути документація, учасники також дізналися, як її отримувати і де узгоджувати, обмінялися досвідом виконання робіт у сфері поводження з відходами та розробки екологічної документації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: