fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів Менеджмент

20/ 10/ 2017
  З метою обговорення питань валютного регулювання та огляду прогнозів валютних курсів у 2018 році за ініціативи Credit Agricole менеджери компаній-членів Асоціації та запрошені гості зустрілися в рамках Комітету з менеджменту. Екперти зустрічі Олександр Печерицин (Credit Agricole), Тетяна Блощицька (Credit Agricole) поділилися причинами росту курсу долара та ключовими подіями на валютному ринку України, Ігор Піхурко (Hafele) порадив як можна мінімізувати валютні ризики компаній, враховуючи сезонність курсів, Марта Лозинська (PZU Ukraine) розповіла про валютні проекти у сфері страхування. Дякуємо експертам та учасникам за обмін думками та прогнозами, голові комітету Аліні Бойчук за модерацію зустрічі, Тарасу Шведу та Юлії Пензеник (Credit Agricole) за ініціативу провести захід та втілення ідеї.

З метою обговорення питань валютного регулювання та огляду прогнозів валютних курсів у 2018 році за ініціативи “Credit Agricole” менеджери компаній-членів Асоціації та запрошені гості зустрілися в рамках Комітету з менеджменту.

Екперти зустрічі Олександр Печерицин (Credit Agricole), Тетяна Блощицька (Credit Agricole) поділилися причинами росту курсу долара та ключовими подіями на валютному ринку України, Ігор Піхурко (Hafele) порадив як можна мінімізувати валютні ризики компаній, враховуючи сезонність курсів, Марта Лозинська (PZU Ukraine) розповіла про валютні проекти у сфері страхування.

Дякуємо експертам та учасникам за обмін думками та прогнозами, голові комітету Аліні Бойчук за модерацію зустрічі, Тарасу Шведу та Юлії Пензеник (Credit Agricole) за ініціативу провести захід та втілення ідеї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: