fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро HR

20/ 04/ 2017
  «Ми хотіли би більш тісного спілкування та співробітництва між центрами зайнятості та роботодавцями, тому налаштовані розвивати співпрацю у всіх можливих напрямах на вигідних для роботодавця умовах» - саме такий меседж висловили під час засідання Комітету Асоціації з управління персоналом запрошені представники Дніпропетровського обласного центру зайнятості. Під час зустрічі були обговорені такі актуальні питання, як: проблеми та шляхи удосконалення тристоронньої взаємодії між кандидатами, центром зайнятості та роботодавцями; існуючі важелі впливу на претендентів, які ухиляються від запропонованих вакансій; та інструменти для роботи з працівниками, що підпадають під скорочення. Окрім того, представники центру зайнятості детально розповіли про можливості як колективного, так і індивідуального навчання працівників під наявні або майбутні потреби компаній, а також такі ефективні інструменти пошуку персоналу, як проведення Дня відкритих дверей роботодавця, міні ярмарку вакансій тощо. Зустріч видалась продуктивною, й сторони домовились про подальшу співпрацю. Висловлюємо вдячність всім учасникам, голові Комітету з управління персоналом Катерині Дуплій та нашому постійному організаційному партнеру центру конференцій Parle.

«Ми хотіли би більш тісного спілкування та співробітництва між центрами зайнятості та роботодавцями, тому налаштовані розвивати співпрацю у всіх можливих напрямах на вигідних для роботодавця умовах» – саме такий меседж висловили під час засідання Комітету Асоціації з управління персоналом запрошені представники Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

Під час зустрічі були обговорені такі актуальні питання, як: проблеми та шляхи удосконалення тристоронньої взаємодії між кандидатами, центром зайнятості та роботодавцями; існуючі важелі впливу на претендентів, які ухиляються від запропонованих вакансій; та інструменти для роботи з працівниками, що підпадають під скорочення. Окрім того, представники центру зайнятості детально розповіли про можливості як колективного, так і індивідуального навчання працівників під наявні або майбутні потреби компаній, а також такі ефективні інструменти пошуку персоналу, як проведення Дня відкритих дверей роботодавця, міні ярмарку вакансій тощо. Зустріч видалась продуктивною, й сторони домовились про подальшу співпрацю.

Висловлюємо вдячність всім учасникам, голові Комітету з управління персоналом Катерині Дуплій та нашому постійному організаційному партнеру центру конференцій Parle.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: