fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро HR

23/ 03/ 2017
  Обрати ефективну комунікативну стратегію при спілкуванні з підлеглими та керівниками, в сімейному та дружньому колах – наскільки це складно і чи є необхідним? Так чи інакше, ми використовуємо маніпулятивні техніки навіть не підозрюючи про це – і про те, як ефективно їх застосовувати, розповів представникам Асоціації Володимир Стаценко, запрошений гість комітету з управління персоналом. В рамках теми «Вікно Овертона» нами були розглянуті етапи перетворення неможливих ідей у прийнятні, явище рефреймінгу, комунікативні інструменти, якими можуть користуватися HR-спеціалісти та багато іншого. Учасники зустрічі також розглянули разом зі спікером кейси двох присутніх компаній і отримали практичні поради. Вдячні голові комітету Асоціації з управління персоналом Катерині Дуплій за організацію цікавої зустрічі та центру конференцій «Парле» за надання комфортного залу для заходу.

Обрати ефективну комунікативну стратегію при спілкуванні з підлеглими та керівниками, в сімейному та дружньому колах – наскільки це складно і чи є необхідним? Так чи інакше, ми використовуємо маніпулятивні техніки навіть не підозрюючи про це – і про те, як ефективно їх застосовувати, розповів представникам Асоціації Володимир Стаценко, запрошений гість комітету з управління персоналом. В рамках теми «Вікно Овертона» нами були розглянуті етапи перетворення неможливих ідей у прийнятні, явище рефреймінгу, комунікативні інструменти, якими можуть користуватися HR-спеціалісти та багато іншого. Учасники зустрічі також розглянули разом зі спікером кейси двох присутніх компаній і отримали практичні поради.

Вдячні голові комітету Асоціації з управління персоналом Катерині Дуплій за організацію цікавої зустрічі та центру конференцій «Парле» за надання комфортного залу для заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: