fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро Правничі питання

02/ 03/ 2017
  Перевірки на рахунок дотримання трудового законодавства – актуальна тема для багатьох компаній Асоціації у Дніпрі, і саме на засіданні Правового комітету ми розібрали, як до них підготуватися та пройти з найменшою шкодою для компаній. Вадим Орел, адвокат компанії AM Consulting, наголосив на важливості підготовки не тільки документів, але і працівників компанії до перевірки; поділився своєю експертною думкою щодо використання цивільно-правового договору, можливостей аутстафінгу, укладання колективних договорів, винятків застосування статті 63 Конституції України і надав багато інших практичних та цікавих кейсів та порад. Також учасники зустрічі поділилися один з одним власним досвідом проходження перевірок та взяли до уваги всі практичні рекомендації. Вдячні центру конференцій «Парле» за надання комфортного залу для проведення засідання.

Перевірки на рахунок дотримання трудового законодавства – актуальна тема для багатьох компаній Асоціації у Дніпрі, і саме на засіданні Правового комітету ми розібрали, як до них підготуватися та пройти з найменшою шкодою для компаній.

Вадим Орел, адвокат компанії AM Consulting, наголосив на важливості підготовки не тільки документів, але і працівників компанії до перевірки; поділився своєю експертною думкою щодо використання цивільно-правового договору, можливостей аутстафінгу, укладання колективних договорів, винятків застосування статті 63 Конституції України і надав багато інших практичних та цікавих кейсів та порад.

Також учасники зустрічі поділилися один з одним власним досвідом проходження перевірок та взяли до уваги всі практичні рекомендації.

Вдячні центру конференцій «Парле» за надання комфортного залу для проведення засідання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: