fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Ветеринарні препарати

25/ 01/ 2017
  Вирішення питання державної реєстрації сучасних ветеринарних вакцин, боротьба з контрафактними ветеринарними препаратами та гармонізація профільного українського законодавства до вимог Європейського Союзу – це топ-перелік завдань індустрії ветеринарних препаратів в Україні на сьогоднішній день. З метою пошуку шляхів їхнього вирішення, Комітет виробників ветеринарних препаратів Асоціації та Перший заступник Голови Держпродспоживслужби пан Андрій Жук провели спільну зустріч-обговорення та досягли ряду домовленостей. Зокрема, координатор Комітету Асоціації увійде до складу робочої групи при Держпродспоживслужбі з розробки законодавчих змін щодо виробництва та обігу ветеринарних препаратів. Також учасники домовились про посилення спільних дій у напрямку гармонізації індустріального законодавства та протидії фальсифікованій та контрабандній продукції.

Вирішення питання державної реєстрації сучасних ветеринарних вакцин, боротьба з контрафактними ветеринарними препаратами та гармонізація профільного українського законодавства до вимог Європейського Союзу – це топ-перелік завдань індустрії ветеринарних препаратів в Україні на сьогоднішній день. З метою пошуку шляхів їхнього вирішення, Комітет виробників ветеринарних препаратів Асоціації та Перший заступник Голови Держпродспоживслужби пан Андрій Жук провели спільну зустріч-обговорення та досягли ряду домовленостей.

Зокрема, координатор Комітету Асоціації увійде до складу робочої групи при Держпродспоживслужбі з розробки законодавчих змін щодо виробництва та обігу ветеринарних препаратів. Також учасники домовились про посилення спільних дій у напрямку гармонізації індустріального законодавства та протидії фальсифікованій та контрабандній продукції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: