fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

11/ 09/ 2017
  Компанії-члени Агрохімічного комітету European Business Association долучилися до відкритих зборів Асоціації «Ягідництво України». Під час круглого столу «Проблеми галузі та визначення пріоритетів роботи Асоціації на 2017-2018 роки» обговорювали ряд важливих питань, зокрема спрощення системи реєстрації ЗЗР для мінорних культур. Віктор Погорілий, координатор Агрохімічного комітету, наголосив на необхідності чітко визначити поняття «мінорних культур» в Україні та висловив сподівання, що в майбутньому компанії-оригінатори зможуть забезпечити фермерів та переробників ягід необхідними засобами захисту рослин.

Компанії-члени Агрохімічного комітету European Business Association долучилися до відкритих зборів Асоціації «Ягідництво України». Під час круглого столу «Проблеми галузі та визначення пріоритетів роботи Асоціації на 2017-2018 роки» обговорювали ряд важливих питань, зокрема спрощення системи реєстрації ЗЗР для мінорних культур.

Віктор Погорілий, координатор Агрохімічного комітету, наголосив на необхідності чітко визначити поняття «мінорних культур» в Україні та висловив сподівання, що в майбутньому компанії-оригінатори зможуть забезпечити фермерів та переробників ягід необхідними засобами захисту рослин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: