fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

11/ 09/ 2017
  Робоча група з питань поводження з відходами Регуляторного Комітету Європейської Бізнес Асоціації продовжує аналізувати ситуацію у сфері утилізації тари та упаковки. Зокрема, під час сьогоднішньої зустрічі усі зацікавлені учасники визначили декілька ключових цілей для подальшої роботи: Необхідність відслідковувати всі законодавчі ініціативи, якими пропонується встановити податок на упаковку та активно долучатися до обговорення. Необхідність якнайшвидшого прийняття Національної стратегії поводження з відходами, яка базуватиметься на Європейському підході поводження з відходами та міститиме принципи економіки замкнутого циклу та розширеної відповідальності виробника.



Робоча група з питань поводження з відходами Регуляторного Комітету Європейської Бізнес Асоціації продовжує аналізувати ситуацію у сфері утилізації тари та упаковки.


Зокрема, під час сьогоднішньої зустрічі усі зацікавлені учасники визначили декілька ключових цілей для подальшої роботи:


Необхідність відслідковувати всі законодавчі ініціативи, якими пропонується встановити податок на упаковку та активно долучатися до обговорення.


Необхідність якнайшвидшого прийняття Національної стратегії поводження з відходами, яка базуватиметься на Європейському підході поводження з відходами та міститиме принципи економіки замкнутого циклу та розширеної відповідальності виробника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: