Харчові питання

09/ 06/ 2017

Відбулося чергове засідання Харчового комітету Асоціації, присвячене обговоренню вкрай важливого для бізнесу Проекту Закону «Про внесення змін до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (щодо обмеження вмісту трансжирних кислот у харчових продуктах)». Учасники зустрічі висловили своє бачення даного питання та домовилися підготувати пропозиції та зауваження до даного проекту на та направити їх до Міністерства охорони здоров’я України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: