fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Охорона здоров’я, Клінічні дослідження

04/ 04/ 2017
  Підкомітет з клінічних досліджень Європейської Бізнес Асоціації провів розширене засідання за участі керівництва Державного експертного центру Міністерства охорони здоров’я України Тетяни Думенко, Людмили Ковтун та провідних експертів. Така зустріч надала можливість представникам компаній Підкомітету поставити питання та отримати на них експертну відповідь, а також висловити свої побажання до роботи державного підприємства. Вчора на зустрічі основну увагу приділили таким питанням: - застосування міжнародних підходів до організації клінічних досліджень в Україні; - оптимізація часу розгляду матеріалів клінічних досліджень та надання експертами зауважень до них; - комплектність документів з клінічних досліджень та їх якісна складова. Координатор Підкомітету Антоніна Смоліна зазначає, що співпраця з ДЕЦ вийшла на новий якісний рівень, зокрема, вже почали застосовуватися деякі сучасні технології в поточній роботі; також, ДЕЦ зроблені кроки щодо автономізації процесу подання документів заявниками.  

Підкомітет з клінічних досліджень Європейської Бізнес Асоціації провів розширене засідання за участі керівництва Державного експертного центру Міністерства охорони здоров’я України Тетяни Думенко, Людмили Ковтун та провідних експертів. Така зустріч надала можливість представникам компаній Підкомітету поставити питання та отримати на них експертну відповідь, а також висловити свої побажання до роботи державного підприємства.

Вчора на зустрічі основну увагу приділили таким питанням:
– застосування міжнародних підходів до організації клінічних досліджень в Україні;
– оптимізація часу розгляду матеріалів клінічних досліджень та надання експертами зауважень до них;
– комплектність документів з клінічних досліджень та їх якісна складова.

Координатор Підкомітету Антоніна Смоліна зазначає, що співпраця з ДЕЦ вийшла на новий якісний рівень, зокрема, вже почали застосовуватися деякі сучасні технології в поточній роботі; також, ДЕЦ зроблені кроки щодо автономізації процесу подання документів заявниками.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: