fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

IT

16/ 02/ 2017
  Digital agenda отримала новий поштовх. До розробки плану втілення цифровізації України долучаються всі гілки влади. ВР має розглянути проекти законів про електронні комунікації, електронні довірчі послуги, про кібернетику тощо. Кабмін має розробити державну політику цифровізації України, розробити систему індикаторів розвитку цифровізації, гармонізувати її з ЄС. Комітет ВР з питань інформатизації та звязку — забезпечити невідкладний розгляд проекту Закону про цифровий порядок денний України. Такі завдання поставлені на слуханнях «Цифровий порядок для сучасної України» в Комітеті ВРУ з питань інформатизації та зв’язку, до яких долучилися й представники ІТ-комітету.

Digital agenda отримала новий поштовх. До розробки плану втілення цифровізації України долучаються всі гілки влади.

ВР має розглянути проекти законів про електронні комунікації, електронні довірчі послуги, про кібернетику тощо. Кабмін має розробити державну політику цифровізації України, розробити систему індикаторів розвитку цифровізації, гармонізувати її з ЄС. Комітет ВР з питань інформатизації та зв’язку — забезпечити невідкладний розгляд проекту Закону про цифровий порядок денний України.

Такі завдання поставлені на слуханнях «Цифровий порядок для сучасної України» в Комітеті ВРУ з питань інформатизації та зв’язку, до яких долучилися й представники ІТ-комітету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: