fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Деревообробна та меблева галузь

13/ 02/ 2017
  Представники Європейської Бізнес Асоціації долучилися до експертного обговорення проекту Положення про реалізацію лісоматеріалів необроблених. Експерти Комітету деревообробної та меблевої галузі висловили концептуальну підтримку проекту Положення та надали свої пропозиції до тексту під час обговорення. Мичекаємо на врахування наших коментарів у кінцевому документі, який буде представлений під час засідання Робочої групи з питання реформування підходів до управління лісовими ресурсами. Передбачається, що дане Положення має стати пілотним проектом, а через рік представники галузі зможуть оцінити його ефективність та отримати зворотній звязок від всіх зацікавлених сторін для подальшого вдосконалення документу.

Представники Європейської Бізнес Асоціації долучилися до експертного обговорення проекту Положення про реалізацію лісоматеріалів необроблених.

Експерти Комітету деревообробної та меблевої галузі висловили концептуальну підтримку проекту Положення та надали свої пропозиції до тексту під час обговорення. Мичекаємо на врахування наших коментарів у кінцевому документі, який буде представлений під час засідання Робочої групи з питання реформування підходів до управління лісовими ресурсами.

Передбачається, що дане Положення має стати пілотним проектом, а через рік представники галузі зможуть оцінити його ефективність та отримати зворотній зв’язок від всіх зацікавлених сторін для подальшого вдосконалення документу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: