fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

02/ 07/ 2020
    Представники Комітету з логістики Асоціації взяли участь в обговоренні зауважень до законопроєкту про Національну комісію з питань регулювання транспорту. Зустріч проходила в Міністерстві інфраструктури України під головуванням Міністра за участі представників Антимонопольного комітету України.   Представники Комітету наголосили на необхідності врахування у фінальній редакції законопроєкту: забезпечення незалежності діяльності НКРТ; вдосконалення моделі фінансування НКРТ; забезпечення єдиного підходу із законопроєктом «Про залізничний транспорт» в контексті запровадження вільних цін та залізничні перевезення; окреслення механізмів контролю за цільовим використання коштів від портових зборів. Ми вдячні Мінінфраструктури та усім стейкхолдерам за можливість спільного доопрацювання концепції Регулятора.
01/
 
Представники Комітету з логістики Асоціації взяли участь в обговоренні зауважень до законопроєкту про Національну комісію з питань регулювання транспорту. Зустріч проходила в Міністерстві інфраструктури України під головуванням Міністра за участі представників Антимонопольного комітету України.
 
Представники Комітету наголосили на необхідності врахування у фінальній редакції законопроєкту:
  • забезпечення незалежності діяльності НКРТ;
  • вдосконалення моделі фінансування НКРТ;
  • забезпечення єдиного підходу із законопроєктом «Про залізничний транспорт» в контексті запровадження вільних цін та залізничні перевезення;
  • окреслення механізмів контролю за цільовим використання коштів від портових зборів.
Ми вдячні Мінінфраструктури та усім стейкхолдерам за можливість спільного доопрацювання концепції Регулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: