fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Фінанси та податки

29/ 04/ 2020
  На онлайн-засіданні Податково-фінансового комітету обговорили останні зміни податкового законодавства разом із партнерами Crowe LF Ukraine. Ольга Богданова проаналізувала динаміку показників ПДВ за 2015-2019 рр. у розрізі України (обсяги надходжень на рахунки системи електронного адміністрування, розміри бюджетного відшкодування тощо). Віталій Смердов представив апдейт податкових послаблень в Україні у звязку з карантином (збільшення сумових лімітів за єдиним податком, пільги з податку на прибуток і ПДВ, звільнення від ЄСВ, земельного податку, податку на нерухомість). Окрему увагу було приділено новим вимогам фінансового моніторингу до грошових переказів усередині України й за кордон. Дмитро Михайленко поділився інформацією щодо секторальних зустрічей Податкового комітету ВР України, які вже відбулися (фармацевтична й хімічна галузі, авіа/судо/машинобудування) та запросив до участі в наступних (IT, харчова промисловість, рітейл). Дякуємо спікерам за актуальну інформацію!Спікери. Дмитро Михайленко. Керуючий Партнер Crowe Mikhailenko. Віталій Смердов. Партнер податкової практики Crowe Mikhailenko, директор Палати податкових консультантів, позаштатний консультант Комітету ВР України з питань фінансів, податкової та митної політики.

На онлайн-засіданні Податково-фінансового комітету обговорили останні зміни податкового законодавства разом із партнерами Crowe LF Ukraine.

Ольга Богданова проаналізувала динаміку показників ПДВ за 2015-2019 рр. у розрізі України (обсяги надходжень на рахунки системи електронного адміністрування, розміри бюджетного відшкодування тощо).

Віталій Смердов представив апдейт податкових послаблень в Україні у зв’язку з карантином (збільшення сумових лімітів за єдиним податком, пільги з податку на прибуток і ПДВ, звільнення від ЄСВ, земельного податку, податку на нерухомість). Окрему увагу було приділено новим вимогам фінансового моніторингу до грошових переказів усередині України й за кордон.

Дмитро Михайленко поділився інформацією щодо секторальних зустрічей Податкового комітету ВР України, які вже відбулися (фармацевтична й хімічна галузі, авіа/судо/машинобудування) та запросив до участі в наступних (IT, харчова промисловість, рітейл).

Дякуємо спікерам за актуальну інформацію!

Спікери

1 / 2
Дмитро Михайленко
Керуючий Партнер Crowe Mikhailenko
Віталій Смердов
Партнер податкової практики Crowe Mikhailenko, директор Палати податкових консультантів, позаштатний консультант Комітету ВР України з питань фінансів, податкової та митної політики
Дмитро Михайленко
Віталій Смердов

Партнери

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: