fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

30/ 09/ 2019
  Бізнес-спільнота Європейської Бізнес Асоціації зустрілась з новопризначеним Міністром інфраструктури, Владиславом Криклієм. Йшлося про плани та перспективи розвитку на найближчі 5 років, адже наразі все ж питання інфраструктури є дуже важливими для бізнесу. Пан Криклій наголосив, що серед планів, найчутливіша тема – дороги. Так, за цей час близько 24 тис км доріг має бути побудовано та відновлено – це дороги міжнародного, національного та регіонального значень. Крім того, будуть використовуватись новітні технології, до прикладу, будівництво бетонних доріг. Фінансування буде здійснюватись з Дорожнього фонду, який існує вже кілька років та потребує подальшого розвитку, а також від міжнародних фінансових організацій, які також готові виділяти кошти на розвиток дорожньої інфраструктури, розбудову транзитних шляхів тощо. Переглянути звіт зустрічі

Бізнес-спільнота Європейської Бізнес Асоціації зустрілась з новопризначеним Міністром інфраструктури, Владиславом Криклієм. Йшлося про плани та перспективи розвитку на найближчі 5 років, адже наразі все ж питання інфраструктури є дуже важливими для бізнесу.

Пан Криклій наголосив, що серед планів, найчутливіша тема – дороги. Так, за цей час близько 24 тис км доріг має бути побудовано та відновлено – це дороги міжнародного, національного та регіонального значень. Крім того, будуть використовуватись новітні технології, до прикладу, будівництво бетонних доріг. Фінансування буде здійснюватись з Дорожнього фонду, який існує вже кілька років та потребує подальшого розвитку, а також від міжнародних фінансових організацій, які також готові виділяти кошти на розвиток дорожньої інфраструктури, розбудову транзитних шляхів тощо.

Переглянути звіт зустрічі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: