fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

01/ 11/ 2019
  В офісі Асоціації відбулася зустріч Комітету з логістики Асоціації з керівництвом ДП «АМПУ» для обговорення оновленої Корпоративної стратегії АМПУ до 2025 року. Керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс наголосив на важливості інституційних змін, яких потребують ініціативи, запропоновані для реалізації Корпоративної стратегії, а саме: корпоратизації ДП «АМПУ»; розширенні обов’язків ДП «АМПУ», з включенням до них принципів моделі «порт-лендлорд»; створенні портового співтовариства, яке регулярно проводитиме зустрічі та обмінюватиметься інформацією. Члени Наглядової ради АМПУ поділилися міжнародним досвідом та висловили сподівання на підтримку компаніями-членами Асоціації концептуальних принципів Корпоративної стратегії. Очікується, що реалізація Корпоративної стратегії дозволить змінити філософію бізнесу АМПУ з «власника інфраструктури» на компанію, що займається розвитком портів та надає якісні послуги.
01/

В офісі Асоціації відбулася зустріч Комітету з логістики Асоціації з керівництвом ДП «АМПУ» для обговорення оновленої Корпоративної стратегії АМПУ до 2025 року.

Керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс наголосив на важливості інституційних змін, яких потребують ініціативи, запропоновані для реалізації Корпоративної стратегії, а саме:

  • корпоратизації ДП «АМПУ»;
  • розширенні обов’язків ДП «АМПУ», з включенням до них принципів моделі «порт-лендлорд»;
  • створенні портового співтовариства, яке регулярно проводитиме зустрічі та обмінюватиметься інформацією.

Члени Наглядової ради АМПУ поділилися міжнародним досвідом та висловили сподівання на підтримку компаніями-членами Асоціації концептуальних принципів Корпоративної стратегії. Очікується, що реалізація Корпоративної стратегії дозволить змінити філософію бізнесу АМПУ з «власника інфраструктури» на компанію, що займається розвитком портів та надає якісні послуги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: