fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

04/ 11/ 2019
  Представники Комітету з логістики долучилися до чергового засідання Робочої групи з оперативного вирішення питань зернової логістики під час якого було обговорено питання пропускної здатності портів та ситуації щодо переліку малодіяльних вантажних станцій. Обговорили питання пропускної здатності портів та ситуації щодо переліку малодіяльних вантажних станцій. На превеликий жаль вантажовідправників, інформація щодо пропускної здатності в розрізі портів досі не публікується. Також підняли питання щодо вкрай ускладненої організації перевезень вантажів по станції Чорноморськ-Порт. Водночас очікується, що з 1 грудня 2019 року визначення малодіяльних станцій проводитиметься щоквартально. Наголосимо, що експерти Асоціації пропонували у своїх позиціях враховувати сезонний характер роботи елеваторних комплексів та цукрових заводів та проводити аналіз діяльності вантажних станцій по річним показникам, водночас розробивши систему виключення з переліку малодіяльних протягом року.

Представники Комітету з логістики долучилися до чергового засідання Робочої групи з оперативного вирішення питань зернової логістики під час якого було обговорено питання пропускної здатності портів та ситуації щодо переліку малодіяльних вантажних станцій.

Обговорили питання пропускної здатності портів та ситуації щодо переліку малодіяльних вантажних станцій. На превеликий жаль вантажовідправників, інформація щодо пропускної здатності в розрізі портів досі не публікується. Також підняли питання щодо вкрай ускладненої організації перевезень вантажів по станції Чорноморськ-Порт.

Водночас очікується, що з 1 грудня 2019 року визначення малодіяльних станцій проводитиметься щоквартально. Наголосимо, що експерти Асоціації пропонували у своїх позиціях враховувати сезонний характер роботи елеваторних комплексів та цукрових заводів та проводити аналіз діяльності вантажних станцій по річним показникам, водночас розробивши систему виключення з переліку малодіяльних протягом року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: