fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро PR & Marketing HUB

26/ 12/ 2019
  Надзвичайно надихнула та зарядила минула зустріч EBA Dnipro PR & Marketing HUB з лайф- та бізнес-коучем Анною Верлос, де ми говорили про те, як розвиватись, досягати мети і рухатись життям на 100%. Саме тому, через високий інтерес до теми, разом з Анною ми провели Follow-UP зустрічі на передсвяткову тему «5 важливих секретів за 5 днів до Нового року». :) Говорили про те, як взяти курс на успіх, знайти ключ до вирішення задачі, прийняття рішень, розібрали асоціативні фігури. Крім того, на зустрічі учасники пройшли кілька тестів, які допомогли їм краще розібратись в своїх думках та зрозуміти себе, сфокусуватись на своїх реальних потребах і пріоритетах.

Надзвичайно надихнула та зарядила минула зустріч EBA Dnipro PR & Marketing HUB з лайф- та бізнес-коучем Анною Верлос, де ми говорили про те, як розвиватисьдосягати мети і рухатись життям на 100%.

Саме тому, через високий інтерес до темиразом з Анною ми провелиFollowUP зустрічі на передсвяткову тему «5 важливих секретів за 5 днів до Нового року». 🙂

Говорили про те, як взяти курс на успіх, знайти ключ до вирішення задачі, прийняття рішень, розібрали асоціативні фігури.

Крім того, на зустрічі учасники пройшли кілька тестів, які допомогли їм краще розібратись в своїх думках та зрозуміти себе, сфокусуватись на своїх реальних потребах і пріоритетах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: