fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Митні питання

11/ 07/ 2019
  Приводом для зустрічі імпортерів та експортерів цього разу стали зміни у законодавстві та деякі постанови Верховної Ради щодо митного оформлення 2019 р. В.о.начальника Харківської митниці ДФС Андрій Танцеров надав коментарі до правил застосування тимчасових митних декларацій та потенційних складнощів, які можуть виникнути під час їхнього оформлення. Розібравши практичні кейси, він надав учасникам тлумачення і порадив оптимальний алгоритм дій. Перший заступник начальника Південної регіональної служби Держсанветконтролю Ігор Лоцкін звернув увагу присутніх на нові норми у сфері контролю обігу харчових продуктів, кормів та продуктів тваринного походження, які вводять у дію нові закони 2019 та 2020рр. Митний консультант  Віра Носова ділилась складними кейсами у сфері класифікації товарів та митного оформлення,  ознайомила із переліком товарів, заборонених до ввезення Україною і Росією. Вона також доповіла про потенційні  можливості Конвенції Пан-Євро- Мед для українських виробників. Дякуємо представникам митних органів за відкритість і готовність до діалогу з бізнесом, а митним фахівцям за практичні поради!Спікери. Віра Носова. Митний консультант, керівник відділу консалтингу ILOC. Андрій Танцеров. В.о. начальника Харківської митниці. Ігор Лоцкін. Перший заступник начальника Південної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті Держпродспоживслужби України.

Приводом для зустрічі імпортерів та експортерів цього разу стали зміни у законодавстві та деякі постанови Верховної Ради щодо митного оформлення 2019 р.

В.о.начальника Харківської митниці ДФС Андрій Танцеров надав коментарі до правил застосування тимчасових митних декларацій та потенційних складнощів, які можуть виникнути під час їхнього оформлення. Розібравши практичні кейси, він надав учасникам тлумачення і порадив оптимальний алгоритм дій.

Перший заступник начальника Південної регіональної служби Держсанветконтролю Ігор Лоцкін звернув увагу присутніх на нові норми у сфері контролю обігу харчових продуктів, кормів та продуктів тваринного походження, які вводять у дію нові закони 2019 та 2020рр.

Митний консультант  Віра Носова ділилась складними кейсами у сфері класифікації товарів та митного оформлення,  ознайомила із переліком товарів, заборонених до ввезення Україною і Росією. Вона також доповіла про потенційні  можливості Конвенції Пан-Євро- Мед для українських виробників.

Дякуємо представникам митних органів за відкритість і готовність до діалогу з бізнесом, а митним фахівцям за практичні поради!

Спікери

1 / 3
Віра Носова
Митний консультант, керівник відділу консалтингу ILOC
Андрій Танцеров
В.о. начальника Харківської митниці
Ігор Лоцкін
Перший заступник начальника Південної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті Держпродспоживслужби України
Віра Носова
Андрій Танцеров
Ігор Лоцкін

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: