fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів HR

25/ 06/ 2019
  25 червня в офісі Асоціації відбулася освіжаюча домашня зустріч HR комітету про тренди. Кожен з учасників мав нагоду окреслити вплив загальносвітових трендів, трендів в Україні та в HR на свою щоденну діяльність. Серед ключових трендів ми не могли оминути роль АІ в майбутньому для HRів, важливість аналітичних здійбностей та глибинного розуміння бізнесу, а також першочергову роль HR маркетингу та комунікацій в успішній роботі компанії та взаємодії працівників між собою. Плануємо найближчим часом розглянути більш детально кожен з цих віянь і розібрати їх на HR інструменти, які можуть дати поштовх до змін. Дякуємо всім хто долучився, а також Олені Скибі, HR директору Кредобанку за модерацію.
01/

25 червня в офісі Асоціації відбулася “освіжаюча” домашня зустріч HR комітету про тренди.

Кожен з учасників мав нагоду окреслити вплив загальносвітових трендів, трендів в Україні та в HR на свою щоденну діяльність.

Серед ключових трендів ми не могли оминути роль АІ в майбутньому для HRів, важливість аналітичних здійбностей та глибинного розуміння бізнесу, а також першочергову роль HR маркетингу та комунікацій в успішній роботі компанії та взаємодії працівників між собою.

Плануємо найближчим часом розглянути більш детально кожен з цих віянь і розібрати їх на HR інструменти, які можуть дати поштовх до змін.

Дякуємо всім хто долучився, а також Олені Скибі, HR директору Кредобанку за модерацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: