fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Паливо та енергетика, Львів Виробнича промисловість

12/ 02/ 2019
  12 лютого за ініціативою компаній членів Західноукраїнського офісу Асоціації відбулася зустріч з Тетяною Федоровою, членом правління “Укртрансгазу”. Зустріч була присвячена нововведенням на ринку газу, що вже відбулися в рамках демонополізації, а також різним аспектам добового балансування, що планують запровадити з 1 березня 2019 року. Детальніше про добове балансування в своїй статті розповідає Ігор Гоцик, Керівник департаменту з представництва інтересів компаній-членів. Дана зустріч була першим кроком для налагодження системного діалогу між різними стейкхолдерами ринку і спільного пошуку рішення проблемних аспектів, які на ньому виникають.
01/

12 лютого за ініціативою компаній членів Західноукраїнського офісу Асоціації відбулася зустріч з Тетяною Федоровою, членом правління “Укртрансгазу”. Зустріч була присвячена нововведенням на ринку газу, що вже відбулися в рамках демонополізації, а також різним аспектам добового балансування, що планують запровадити з 1 березня 2019 року.

Детальніше про добове балансування в своїй статті розповідає Ігор Гоцик, Керівник департаменту з представництва інтересів компаній-членів.

Дана зустріч була першим кроком для налагодження системного діалогу між різними стейкхолдерами ринку і спільного пошуку рішення проблемних аспектів, які на ньому виникають.

Партнери

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: