fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Митні питання

10/ 04/ 2018
  Відбулась зустріч представників Митного комітету з Заступником директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів - паном Артемом Саєнком. Під час зустрічі було обговорено наступні питання: врегулювання ситуації, пов’язаної з затримкою проходження митного оформлення вантажів через неузгодження норм діючих законодавчих та нормативно правових актів різних державних органів, що здійснюють контроль вантажів, які перетинають митний кордон; внесення змін в Постанови Кабінету Міністрів України № 1031, № 1030, № 451, № 364; підготовка листа-роз’яснення Міністерства фінансів України спільно з Держпродспоживслужбою стосовно порядку заповнення митної декларації. Щиро дякуємо за співпрацю над вирішенням цих та інших питань митного регулювання.

Відбулась зустріч представників Митного комітету з Заступником директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів – паном Артемом Саєнком.

Під час зустрічі було обговорено наступні питання:

  • врегулювання ситуації, пов’язаної з затримкою проходження митного оформлення вантажів через неузгодження норм діючих законодавчих та нормативно правових актів різних державних органів, що здійснюють контроль вантажів, які перетинають митний кордон;
  • внесення змін в Постанови Кабінету Міністрів України № 1031, № 1030, № 451, № 364;
  • підготовка листа-роз’яснення Міністерства фінансів України спільно з Держпродспоживслужбою стосовно порядку заповнення митної декларації.

Щиро дякуємо за співпрацю над вирішенням цих та інших питань митного регулювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: