fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Митні питання

21/ 06/ 2018
  Представники Митного комітету зустрілися щоб обговорити наступні питання: Відсутність селективного фітосанітарного контролю деревяного пакувального матеріалу Проблеми сірого імпорту. Результати перевірки Одеської митниці в травні 2018 року. Висновки та підсумки Які зміни в пріоритетах Департаменту митної політики Міністерства фінансів у звязку з новою командою вищого керівництва? Інші: 4.1. Загальне питання щодо зміни коду HS на замовлення (ретроспективно) та його наслідки для бізнесу (як недавній приклад - радіатори транспортних засобів) 4.2. Чи можна уникати перевірки медичних приладів щоразу? Оскільки вони вимагають спеціального температурного режиму 4.3. Ветеринарний контроль. Після 05.05.2018 контроль ветеринарної служби значно зріс, не враховуючи наявність міжнародного ветеринарного сертифіката. 4.4. Чи потрібна компанія (експедитор) оригінальний міжнародний транспортний переказ (CMR)? Чи може вона бути використана як копія, яка відображатиметься в обліку та звітності компанії? Які законодавчі документи регулюють такі питання?

Представники Митного комітету зустрілися щоб обговорити наступні питання:

  1. Відсутність селективного фітосанітарного контролю дерев’яного пакувального матеріалу
  2. Проблеми сірого імпорту. Результати перевірки Одеської митниці в травні 2018 року. Висновки та підсумки
  3. Які зміни в пріоритетах Департаменту митної політики Міністерства фінансів у зв’язку з новою командою вищого керівництва?
  4. Інші:

4.1. Загальне питання щодо зміни коду HS на замовлення (ретроспективно) та його наслідки для бізнесу (як недавній приклад – радіатори транспортних засобів)

4.2. Чи можна уникати перевірки медичних приладів щоразу? Оскільки вони вимагають спеціального температурного режиму

4.3. Ветеринарний контроль. Після 05.05.2018 контроль ветеринарної служби значно зріс, не враховуючи наявність міжнародного ветеринарного сертифіката.

4.4. Чи потрібна компанія (експедитор) оригінальний міжнародний транспортний переказ (CMR)? Чи може вона бути використана як копія, яка відображатиметься в обліку та звітності компанії? Які законодавчі документи регулюють такі питання?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: