fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

10/ 10/ 2018
  Члени Комітету зернових та олійних культур зустрілись із  представником компанії «СЖС Україна» - Олегом Онищенком. В рамках зустрічі було оцінено ситуацію з якістю зерна в Україні в 2018 році. Зокрема цьогоріч спостерігається висока заспореність зерна із центральних та західних регіонів України, а також існують проблеми, повязані з ураженням зерна грибковими хворобами (фузаріозом, альтернарією) та клопом-черепашкою.  На завершення, учасники зустрічі наголосили на важливості підвищення якості українського зерна та оновлення державного стандарту по пшениці, адже це необхідно для оптимізації процесів виробництва, зберігання та переробки зерна пшениці, а також сприятиме ведення бізнесу і міжнародній торгівлі.

Члени Комітету зернових та олійних культур зустрілись із  представником компанії «СЖС Україна» – Олегом Онищенком. В рамках зустрічі було оцінено ситуацію з якістю зерна в Україні в 2018 році. Зокрема цьогоріч спостерігається висока заспореність зерна із центральних та західних регіонів України, а також існують проблеми, пов’язані з ураженням зерна грибковими хворобами (фузаріозом, альтернарією) та клопом-черепашкою. 

На завершення, учасники зустрічі наголосили на важливості підвищення якості українського зерна та оновлення державного стандарту по пшениці, адже це необхідно для оптимізації процесів виробництва, зберігання та переробки зерна пшениці, а також сприятиме ведення бізнесу і міжнародній торгівлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: