fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

IT

11/ 09/ 2018
  Зустріч з Національною Інвестиційною Радою на чолі з Юлією Ковалів та її планом-протидією для покращення інвестиційного клімату ІТ індустрії Однією з наших пріоритетних цілей є покращення інвестиційного клімату всередині держави, а також поліпшення позиціонування вітчизняної ІТ індустрії за кордоном. Саме тому зустріч з Національною Інвестиційною Радою для обговорення питань сфери ІТ та телекомунікацій – неабиякий крок у досягнені нашої мети. На даній зустрічі були розглянуті наступні пункти: 1. Питання працевлаштування іноземців в Україні. Національна Інвестиційна Рада підтримала ініціативу ІТ комітету щодо спрощення оформлення працевлаштування для іноземців та ряд інших пов’язаних проблем. 2. Покращення якості освіти. Протягом зустрічі велось обговорення даного питання, зокрема реформування системи ВНЗ, проблеми фінансування та наукова міграція. Проте дійти до спільного рішення щодо фактичних кроків вирішення проблем не вдалось. 3. Посилення захисту прав інтелектуальної власності. Наразі йде робоча група по доопрацюванню Проекту Закону №7539 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питань авторського права і суміжних прав. Ми чекаємо на фінальний варіант Проекту до другого читання. Можна відмітити, що деякі проблеми знаходяться на стадії вирішення, в той час як інші – лише на стадії обговорення. Сподіваємося що в рамках робочої групи вийде знайти оптимальне вирішення всіх питань.

Зустріч з Національною Інвестиційною Радою на чолі з Юлією Ковалів та її планом-протидією для покращення інвестиційного клімату ІТ індустрії

Однією з наших пріоритетних цілей є покращення інвестиційного клімату всередині держави, а також поліпшення позиціонування вітчизняної ІТ індустрії за кордоном. Саме тому зустріч з Національною Інвестиційною Радою для обговорення питань сфери ІТ та телекомунікацій – неабиякий крок у досягнені нашої мети.

На даній зустрічі були розглянуті наступні пункти:

1. Питання працевлаштування іноземців в Україні.

Національна Інвестиційна Рада підтримала ініціативу ІТ комітету щодо спрощення оформлення працевлаштування для іноземців та ряд інших пов’язаних проблем.

2. Покращення якості освіти.

Протягом зустрічі велось обговорення даного питання, зокрема реформування системи ВНЗ, проблеми фінансування та наукова міграція. Проте дійти до спільного рішення щодо фактичних кроків вирішення проблем не вдалось.

3. Посилення захисту прав інтелектуальної власності.

Наразі йде робоча група по доопрацюванню Проекту Закону №7539 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питань авторського права і суміжних прав. Ми чекаємо на фінальний варіант Проекту до другого читання.

Можна відмітити, що деякі проблеми знаходяться на стадії вирішення, в той час як інші – лише на стадії обговорення. Сподіваємося що в рамках робочої групи вийде знайти оптимальне вирішення всіх питань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: