fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

30/ 08/ 2018
  Сьогодні на зустріч з компаніями-членами Комітету з логістики в Асоціацію завітав Дмитро Петренко, керівник новоствореної Державної служби морського та річкового транспорту України. Приємно, коли державні органи розпочинають свою роботу з візиту в Асоціацію. Welcome on board!  Ми були раді познайомитися з керівництвом Морської адміністрації та дізнатися про деталі роботи, функціональні обовязки, джерела фінансування та плани на найближче майбутнє.  Дмитро Петренко розповів, що окрім звичайних функцій і повноважень - здійснення державного нагляду за безпекою на водному транспорті, якими були наділені попередні організації - на новостворений орган покладено нові функції щодо забезпечення виконання зобов’язань, що випливають із членства України у міжнародних організаціях. Було також обговорено такі проблематичні для бізнес-спільноти питання як підзвітність служби капітану порту, фінансування «МПРС», монополія лоцманії. Ми раді розпочати продуктивну співпрацю з Морською адміністрацією та готові спільними зусиллями покращувати морську та річкову інфраструктуру в Україні.
01/

Сьогодні на зустріч з компаніями-членами Комітету з логістики в Асоціацію завітав Дмитро Петренко, керівник новоствореної Державної служби морського та річкового транспорту України. Приємно, коли державні органи розпочинають свою роботу з візиту в Асоціацію. Welcome on board! 

Ми були раді познайомитися з керівництвом Морської адміністрації та дізнатися про деталі роботи, функціональні обов’язки, джерела фінансування та плани на найближче майбутнє. 

Дмитро Петренко розповів, що окрім звичайних функцій і повноважень – здійснення державного нагляду за безпекою на водному транспорті, якими були наділені попередні організації – на новостворений орган покладено нові функції щодо забезпечення виконання зобов’язань, що випливають із членства України у міжнародних організаціях. Було також обговорено такі проблематичні для бізнес-спільноти питання як підзвітність служби капітану порту, фінансування «МПРС», монополія лоцманії.

Ми раді розпочати продуктивну співпрацю з Морською адміністрацією та готові спільними зусиллями покращувати морську та річкову інфраструктуру в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: