fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Податкові питання

27/ 07/ 2018
  Розпочала роботу Міжвідомча робоча група з питань реалізації інноваційних технологічних рішень для реєстрації розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування, купівлі-продажу іноземної валюти, торгівлі через автомати з продажу товарів (послуг), надання послуг з приймання готівки для подальшого переказу, перевезення пасажирів та інших послуг. Робоча група була утворена на виконання пункту 4 Порядку реалізації експериментального проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2018 № 472. Сьогодні відбулося перше засідання зазначеної Міжвідомчої робочої групи, в якому взяли участь представники виробників касових апаратів (УкрЕлекон,  УкрЕККА), НБУ, ДФС, Мінфін, Мінекономіки, Держспецзв’язку та представники бізнес-асоціацій.

Розпочала роботу Міжвідомча робоча група з питань реалізації інноваційних технологічних рішень для реєстрації розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування, купівлі-продажу іноземної валюти, торгівлі через автомати з продажу товарів (послуг), надання послуг з приймання готівки для подальшого переказу, перевезення пасажирів та інших послуг.

Робоча група була утворена на виконання пункту 4 Порядку реалізації експериментального проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2018 № 472.

Сьогодні відбулося перше засідання зазначеної Міжвідомчої робочої групи, в якому взяли участь представники виробників касових апаратів (УкрЕлекон,  УкрЕККА), НБУ, ДФС, Мінфін, Мінекономіки, Держспецзв’язку та представники бізнес-асоціацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: