fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

IT

27/ 07/ 2018
  Успішні діти – майбутнє країни 27 липня ІТ комітет EBA взяв участь у благодійному проекті GoFriends IT Academy. Головна мета Академії – допомогти дітям-сиротам сформувати своє успішне майбутнє у сфері IT. Програма табору Академії має декілька етапів – навчання з програмування, спортивний розвиток, тренінги з особистісного зросту та екскурсії в ІТ компанії. ІТ комітет EBA провів екскурсію дітям в дві компанії комітету. Основна ціль заходу була познайомити ближче юних ІТ-спеціалістів з професією. Студентам показали як працюють в провідних компаніях Sigma Software та Itera. В Itera розповіли про базові знання та навички для ІТ-спеціаліста, які вимоги сьогодні на ринку праці та як бути поміченим НR-фахівцем з топової ІТ-компанії. Sigma Software поділилися з молодою аудиторією секретами успіху спеціаліста в компанії, як розпоряджатися своїм часом та реалізувати таланти в ІТ.  ІТ комітет ЕВА продовжить співпрацю з GoFriends IT Academy.

Успішні діти – майбутнє країни

27 липня ІТ комітет EBA взяв участь у благодійному проекті GoFriends IT Academy. Головна мета Академії – допомогти дітям-сиротам сформувати своє успішне майбутнє у сфері IT.

Програма табору Академії має декілька етапів – навчання з програмування, спортивний розвиток, тренінги з особистісного зросту та екскурсії в ІТ компанії. ІТ комітет EBA провів екскурсію дітям в дві компанії комітету. Основна ціль заходу була познайомити ближче юних ІТ-спеціалістів з професією. Студентам показали як працюють в провідних компаніях Sigma Software та Itera. В Itera розповіли про базові знання та навички для ІТ-спеціаліста, які вимоги сьогодні на ринку праці та як бути поміченим НR-фахівцем з топової ІТ-компанії. Sigma Software поділилися з молодою аудиторією секретами успіху спеціаліста в компанії, як розпоряджатися своїм часом та реалізувати таланти в ІТ. 

ІТ комітет ЕВА продовжить співпрацю з GoFriends IT Academy.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: