fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро Маркетинг та комунікації

12/ 06/ 2018
    12 червня, на першій літній, а тому теплій та яскравій, зустрічі комітету Асоціації з маркетингу та комунікацій у Дніпрі дізнавалися усі разом, як відчути смак літа, працюючи над проектами. Разом з Ольго Зеніною, головою комітету та керівником департаменту маркетингу BDO Україна, розбирали звідки береться нудьга, сум, поспіх, як їх уникати або ж подолати взагалі. Освоїли декілька технік, що вмить подарували приємні думки, дозволили візуалізувати думки, мрії, цілі та подивитися на них очима інших людей. А після, заряджені позитивом, обговорили маркетингові тренди, які з них втілювати, а з якими час прощатися, і одразу ж мали нагоду обмінятися досвідом з колегами. Найбільший щасливчик нашої зустрічі виграв цікаву новинку від  Balance Business Books – книгу Еріка Гейсінгера «Віртуальні мільярди». Дякуємо Ользі Зеніній за традиційно теплу атмосферу зустрічі, компанії BDO Україна за гостинність, Balance Business Books за подарунки, а також нашим постійним партерам Nestle, PepsiCo та Jacobs за чудові напої та солодощі.
01/

 

12 червня, на першій літній, а тому теплій та яскравій, зустрічі комітету Асоціації з маркетингу та комунікацій у Дніпрі дізнавалися усі разом, як відчути смак літа, працюючи над проектами.

Разом з Ольго Зеніною, головою комітету та керівником департаменту маркетингу BDO Україна, розбирали звідки береться нудьга, сум, поспіх, як їх уникати або ж подолати взагалі. Освоїли декілька технік, що вмить подарували приємні думки, дозволили візуалізувати думки, мрії, цілі та подивитися на них очима інших людей. А після, заряджені позитивом, обговорили маркетингові тренди, які з них втілювати, а з якими час прощатися, і одразу ж мали нагоду обмінятися досвідом з колегами.

Найбільший щасливчик нашої зустрічі виграв цікаву новинку від  Balance Business Books – книгу Еріка Гейсінгера «Віртуальні мільярди».

Дякуємо Ользі Зеніній за традиційно теплу атмосферу зустрічі, компанії BDO Україна за гостинність,

Balance Business Books за подарунки, а також нашим постійним партерам Nestle, PepsiCo та Jacobs за чудові напої та солодощі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: