fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

24/ 05/ 2018
  Цього тижня відбулася науково-практична конференція, співорганізатором якої виступила Європейська Бізнес Асоціація. Конференція була присвячена темі GEP в польових дослідженнях. Виконання умов Угоди про асоціацію між Україною та ЄС передбачає комплекс заходів щодо адаптації та  імплементації національної нормативно-правової бази. Зокрема, для взаємного визнання результатів польових досліджень по оцінці біологічного та токсико-екологічного стану рослин, експерименти дослідних установ повинні базуватися на використанні принципів і стандар­тів Належної Експериментальної та Лабораторної Практик (GEP та GLP). Під час заходу учасники мали змогу ознайомитися з нормативно-правовою базою та практикою використання принципів і стандартів GEP та GLP в Європейському Союзі та виробити спільні пропозиції та підходи до імплементації принципів Належної Експериментальної та Лабораторної  Практик при проведенні польових експериментів дослідними установами України в реєстраційних та наукових цілях. Присутні заслухали доповіді Миколи Проданчука (Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України), Віктора Погорілого (Європейська Бізнес Асоціація), Пітера Найджі (DowDuPont) та Бернара Cтраблер (COFRAC). Дякуємо колегам з Наукового центру та компанії DowDuPont за проведення та наукову підтримку заходу!

Цього тижня відбулася науково-практична конференція, співорганізатором якої виступила Європейська Бізнес Асоціація. Конференція була присвячена темі GEP в польових дослідженнях.

Виконання умов Угоди про асоціацію між Україною та ЄС передбачає комплекс заходів щодо адаптації та  імплементації національної нормативно-правової бази. Зокрема, для взаємного визнання результатів польових досліджень по оцінці біологічного та токсико-екологічного стану рослин, експерименти дослідних установ повинні базуватися на використанні принципів і стандар­тів Належної Експериментальної та Лабораторної Практик (GEP та GLP).

Під час заходу учасники мали змогу ознайомитися з нормативно-правовою базою та практикою використання принципів і стандартів GEP та GLP в Європейському Союзі та виробити спільні пропозиції та підходи до імплементації принципів Належної Експериментальної та Лабораторної  Практик при проведенні польових експериментів дослідними установами України в реєстраційних та наукових цілях.

Присутні заслухали доповіді Миколи Проданчука (Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України), Віктора Погорілого (Європейська Бізнес Асоціація), Пітера Найджі (DowDuPont) та Бернара Cтраблер (COFRAC).

Дякуємо колегам з Наукового центру та компанії DowDuPont за проведення та наукову підтримку заходу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: