fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

12/ 12/ 2018
  Щодо: ДСТУ «Пшениця. Методи визначення кількості та якості клейковини в зерні та борошні» IV редакції До: Голови Технічного комітету зі стандартизації №170 «Зернові культури та продукти їх переробки» - пана Анатолія Черенкова

Щодо: ДСТУ «Пшениця. Методи визначення кількості та якості клейковини в зерні та борошні» IV редакції

До: Голови Технічного комітету зі стандартизації №170 «Зернові культури та продукти їх переробки» – пана Анатолія Черенкова

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: