fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Засідання Харчового Комітету впровадження HACCP|29.01|10.00

  • Дата: 29/01/2019 (ВТ)
  • Час: 10:00 - 12:00
Google Apple Outlook Telegram Bot
  Засідання Харчового Комітету впровадження HACCP|29.01|10.00. Дата: 29 січня2019. Час: 10:00 12:00. Шановні колеги! В контексті розвитку системи харчової безпеки та гармонізації законодавства України  надзвичайно актуальним є питання впровадження та використання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Для обговорення зазначеного питання запрошуємо Вас на  зустріч  Харчового Комітету Асоціації, присвячене обговренню теми «Особливості впровадження системи НАССР для торгівельних мереж та інших об’єктів торгівлі». Запрошений гість: Юрій Оглашенний,старший експерт проекту ЄС Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів, Держпродспоживслужба Дата і час: 29 січня, 10.00

Шановні колеги!

В контексті розвитку системи харчової безпеки та гармонізації законодавства України  надзвичайно актуальним є питання впровадження та використання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

Для обговорення зазначеного питання запрошуємо Вас на  зустріч  Харчового Комітету Асоціації, присвячене обговренню теми «Особливості впровадження системи НАССР для торгівельних мереж та інших об’єктів торгівлі».

Запрошений гість: Юрій Оглашенний,старший експерт проекту ЄС “Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів”, Держпродспоживслужба

Дата і час: 29 січня, 10.00

Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: