fbpx

Відкрита лекція: Українська eкономіка: поточний стан та виклики

  • Дата: 03/09/2020
  • Мова: українська
  • Час: 10:00 - 12:00
  • Внесок:безкоштовно для членських компаній Асоціації
Місце проведення:

Освіторія Хаб

Реєстрація доступна тільки для 2 представників від компанії!

Як і всі світові економіки, українська економіка сильно постраждала від пандемії COVID-19. Додаткові видатки на медицину, скорочення фінансування для інших міністерств, безробіття, швидка трансформація ринків. До потенційних загроз економіці додаються інші чинники, від врожайності до виборів у США. Традиційна макроекономічна нестабільність та політична складова також ніяк не сприяють швидкому «одужанню» економіки. Яким буде майбутнє економіки України? Чи варто чекати скрутніших часів? Як сприяти росту економіки? Ці та інші питання ми розглянемо на відкритій лекції.

EBA Management Development Centre спільно з Віктором Пинзеником запрошують Вас взяти участь у Відкритій лекції: Українська економіка: поточний стан та виклики.

Спікер: Віктор Пинзеник, український політик і економіст, міністр фінансів і віце-прем’єр кількох урядів України.

Партнер заходу: Освіторія Хаб.

Цільова аудиторія: виконавчі директори і власники компаній, менеджери, що відповідають за маркетинг, розвиток бізнесу, менеджери середньої ланки, фінансисти, економісти.

Реєстрація обов’язкова. Для того, щоб стати учасником, будь ласка, натисніть на кнопку «Реєстрація». Лише члени Асоціації можуть зареєструватись на захід. Кількість слухачів обмежена. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, напишіть на development@eba.com.ua або зателефонуйте (044) 496-06-01.

Спікери

1 / 1
Віктор Пинзеник
Український політик і економіст, міністр фінансів і віце-прем'єр кількох урядів України
Віктор Пинзеник

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Анна Овдій

Зв'язатись
044 496 06 01

Партнери

Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: