fbpx

Програма розвитку навичок світської комунікації та бізнес етикету

  • Статус:Ми працюємо над новим сезоном

Про програму

Запрошуємо на практичний курс, який допоможе розвинути основні навички спілкування в бізнесі та соціальному середовищі. “Етикет – це просто”: заголовок передає підхід до навчального курсу: найбільш “делікатні” питання і проблеми вирішуються без труднощів.  На практичних прикладах і під час моделювання ситуацій ви зможете опанувати навички і попрактикувати правила.

Головне завдання цієї програми розвитку – показати, як демократизація життя вплинула на правила поведінки в бізнесі та суспільстві в цілому. Які правила застаріли і про них краще забути – а яких слід дотримуватися, якщо ви хочете побудувати довгострокові відносини з діловим партнером.

Після успішного проходження курсу Ви отримаєте сертифікат про завершення Програми розвитку.

ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ

Керівники підрозділів та функціональних напрямків, Топ-менеджмент та менеджмент середньої ланки компаній

ПРОТЯГОМ НАВЧАННЯ ВИ ДІЗНАЄТЕСЯ ПРО

  • Базові етикетні лайхаки
  • Як запрошувати та вітати гостей
  • Networking на вечірці
  • Як уникнути можливих етикетних «ляпів»
  • Як поводити себе в офісі
  • Як прийняти шанованих гостей вдома /в ресторані /за містом
  • Як приймати та дарувати подарунки
  • Як поводити себе за столом
  • Як не помилитися з дрес – кодом
  • Як досягти успішного спілкування.

ПРОГРАМА

  1. Правила світської і бізнес-комунікації.
  2. Ну кому сьогодні потрібен етикет?
  3. Все, що природньо, все прекрасно?
  4. Ми доведемо, що сучасний етикет – це легко!
  5. Мега-поради та мікро-помилки. Лайфхаки
  6. Підготовка і проведення світських заходів
  7. Урочиста трапеза
  8. Бізнес трапеза
  9. Вітання та знайомство
  10. Запрошення на захід. Розсилка запрошень
  11. Прийом гостей у вас вдома
  12. Правила розсадки за столом
  13. Світська комунікація – як поводити себе за столом і про що говорити
  14. Art de Table
  15. Ресторанний етикет
  16. Привітання, звернення
  17. Столові прибори – кодування
  18. Келихи і напої за вашим столом
  19. Основні стилі обслуговування за столом
    • Американський стиль
    • Французький стиль
    • Англійський стиль
  20. Базові табу і Класичні помилки
  21. Види прийомів: як приймати і як вести себе на прийомі
  22. Лінія прийому
  23. “Делікатні” страви
  24. “Делікатні” ситуації
  25. Чай та кава
  26. Базові правила офісного етикету.
  27. В автомобілі
  28. Квіти та подарунки
  29. Дрес-код
  30. Заміський етикет
  31. Мистецтво світської бесіди
  32. Сучасний етикет – це Fun!

Філіппова Ірина

Кандидат філологічних наук, випускник програми у CEETP у Гарвардській Бізнес-Школі, член Клубу HBS в Україні та Франції, 15-річний досвід роботи в дистрибуції селективної парфумерії та косметики, у минулому комерційний директор, директор з маркетингу і комунікацій дистриб’юторських і роздрібних компаній у сфері краси селективного рівня в Україні. Сьогодні – директор з розвитку бізнесу компанії Грант Торнтон (Україна) – аудит і консалтинг.

Автор книг “Париж в подарунковій упаковці. Записки дружини Його Високоповажності” (2016) і “Етикет – це легко. Поради дружини Його Високоповажності” (2017).

Тренери

1 / 1
Ірина Філіппова
директор з рoзвитку бізнесу компанії Грант Торнтон (Україна), автор книг "Етикет - це легко", "Париж у подарунковій упаковці. Записки дружини Його Величності" (2016, 2017), "На Каблуці .Французькі сюжети дружини Його Величності" (2018)
Ірина Філіппова
Якщо Ви бажаєте стати учасником, будь ласка, заповніть анкету.
до анкети

Для уточнення необхідних умов
та вимог щодо участі, напишіть нам

044 496 06 01

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Лілія Ямборак

Зв'язатись
Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
ПІБ
E-mail
Доступ на захід можливий лише бізнес преміум клієнтам Raiffeisen Bank Aval, які попередньо пройшли реєстрацію в чат боті за посиланням
Закрити
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: