fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Конференція Асоціації «Фортифікація продуктів харчування: світовий тренд і перспективи для українського бізнесу»

  • Дата: 21/11/2017 (ВТ)
  • Мова: українська з перекладом
  • Час: 10:00 - 12:00
  • Реєстрація з:9:30
Місце проведення:

InterContinental Kyiv (вул. Велика Житомирська, 2A)

Google Apple Outlook Telegram Bot
  Конференція Асоціації «Фортифікація продуктів харчування: світовий тренд і перспективи для українського бізнесу». Дата: 21 листопада2017. Час: 10:00 12:00. Мова: українська з перекладом. Реєстрація з: 9:30. Місце проведення: InterContinental Kyiv (вул. Велика Житомирська, 2A). Запрошуємо вас взяти участь у заході Асоціації «Фортифікація продуктів харчування: світовий тренд і перспективи для українського бізнесу», що пройде у форматі діалогу між представниками бізнесу та державних органів. Тренд фортифікації продуктів харчування (збагачення вітамінами та мікроелементами) розвивається в різних секторах харчової промисловості у відповідь на потребу людей у поживних речовинах. У глобальному масштабі дефіцит вітамінів і мінералів стосується близько третини населення планети.  Водночас в Україні цей напрям ще тільки починає формуватися і має значні перспективи для таких галузей, як олійно-жирова, молочна та інші. Більше інформації про захід та Фортифікація продуктів харчування можете знайти за посиланням. Під час заходу в експертному колі українських і міжнародних представників планується обговорити: Ситуацію з дефіцитом поживних мікроелементів в Україні і світі, ринковий механізм збагачення продуктів харчування та ефективність для бізнесу; Ситуацію з вітамінізацією та харчуванням українців і потребу у фортифікації. Значення і перспективи збагачення продуктів харчування для здоров’я людей в Україні. Перспективи фортифікації продуктів харчування на експортних ринках, нецінові переваги збагачених продуктів харчування як можливість для диференціації українських виробників; Досвід запровадження фортифікації та результати для бізнесу. Спікери заходу: Aндреас Блютнер, директор зі збагачення харчових продуктів і партнерства BASF; Олег Швець, Президент Асоціації дієтологів України; Микола Мороз, директор департаменту продовольства Міністерства аграрної політики України. Важливо! Попередня реєстрація обов’язкова. Тільки зареєстровані учасники будуть повідомлені про будь-які можливі зміни в розкладі. Будь ласка, просимо зауважити, кількість учасників обмежена. Очікуємо зустрічі найближчим часом! Головний партнер Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. Ольга Двігун. E-mail [email protected]. Контактний телефон. 044 496 06 01.

Запрошуємо вас взяти участь у заході Асоціації «Фортифікація продуктів харчування: світовий тренд і перспективи для українського бізнесу», що пройде у форматі діалогу між представниками бізнесу та державних органів.

Тренд фортифікації продуктів харчування (збагачення вітамінами та мікроелементами) розвивається в різних секторах харчової промисловості у відповідь на потребу людей у поживних речовинах. У глобальному масштабі дефіцит вітамінів і мінералів стосується близько третини населення планети.  Водночас в Україні цей напрям ще тільки починає формуватися і має значні перспективи для таких галузей, як олійно-жирова, молочна та інші.

Більше інформації про захід та Фортифікація продуктів харчування можете знайти за посиланням.

Під час заходу в експертному колі українських і міжнародних представників планується обговорити:

  • Ситуацію з дефіцитом поживних мікроелементів в Україні і світі, ринковий механізм збагачення продуктів харчування та ефективність для бізнесу;
  • Ситуацію з вітамінізацією та харчуванням українців і потребу у фортифікації. Значення і перспективи збагачення продуктів харчування для здоров’я людей в Україні.
  • Перспективи фортифікації продуктів харчування на експортних ринках, нецінові переваги збагачених продуктів харчування як можливість для диференціації українських виробників;
  • Досвід запровадження фортифікації та результати для бізнесу.

Спікери заходу:

  • Aндреас Блютнер, директор зі збагачення харчових продуктів і партнерства BASF;
  • Олег Швець, Президент Асоціації дієтологів України;
  • Микола Мороз, директор департаменту продовольства Міністерства аграрної політики України.

Важливо! Попередня реєстрація обов’язкова. Тільки зареєстровані учасники будуть повідомлені про будь-які можливі зміни в розкладі. Будь ласка, просимо зауважити, кількість учасників обмежена.

Очікуємо зустрічі найближчим часом!

Головний партнер

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Ольга Двігун

Зв'язатись
044 496 06 01
Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: