fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Health Care

27/ 12/ 2018
  Європейська Бізнес Асоціація радо повідомляє про створення Робочої групи з медичних виробів, що працюватиме в Міністерстві охорони здоров’я України (МОЗ). Сфера медичних виробів в Україні розвиватиметься і надалі. Відтак, беручи до уваги європейський вектор розвитку законодавства, а також з метою налагодження сталого функціонування ринку медичних виробів раніше Асоціація зверталась до МОЗ з проханням створити робочу групу, в межах якої можна було б розглянути деякі існуючі проблемні питання, а також ті, що потребуватимуть розгляду у подальшому. За наявною в Асоціації інформацією, 21 грудня 2018 року Наказом МОЗ було затверджено Робочу групу з питань розроблення та удосконалення нормативно-правових актів у сфері обігу медичних виробів. Включені до складу Робочої групи представники Комітету з охорони здоров’я Асоціації планують винести на обговорення актуальні для сфери питання. Комітет Асоціації висловлює подяку МОЗ за увагу до сфери медичних виробів та сподівається на плідну співпрацю в межах новоствореної Робочої групи.

Європейська Бізнес Асоціація радо повідомляє про створення Робочої групи з медичних виробів, що працюватиме в Міністерстві охорони здоров’я України (МОЗ).

Сфера медичних виробів в Україні розвиватиметься і надалі. Відтак, беручи до уваги європейський вектор розвитку законодавства, а також з метою налагодження сталого функціонування ринку медичних виробів раніше Асоціація зверталась до МОЗ з проханням створити робочу групу, в межах якої можна було б розглянути деякі існуючі проблемні питання, а також ті, що потребуватимуть розгляду у подальшому.

За наявною в Асоціації інформацією, 21 грудня 2018 року Наказом МОЗ було затверджено Робочу групу з питань розроблення та удосконалення нормативно-правових актів у сфері обігу медичних виробів. Включені до складу Робочої групи представники Комітету з охорони здоров’я Асоціації планують винести на обговорення актуальні для сфери питання.

Комітет Асоціації висловлює подяку МОЗ за увагу до сфери медичних виробів та сподівається на плідну співпрацю в межах новоствореної Робочої групи.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: