fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Logistics

15/ 02/ 2019
  Експерти Комітету з логістики цього тижня взяли участь у засіданні робочої групи при Міністерстві інфраструктури України. Учасники робочої групи оновили статус питання нестачі дозволів на міжнародні вантажні перевезення, а саме: аналіз проведеної роботи у 2018 році щодо збільшення кількості дозволів, ефективність використання дозволів та зміни в процедурі їх обліку та видачі. Учасники робочої групи наголосили на тому, що питання все ще залишається критичним, так як український експорт до Європи постійно нарощує темпи.  Зі своєї сторони, Міністерство інфраструктури завірили про подальшу готовність знаходити спільні шляхи вирішення даної проблеми та представили нещодавні нововведення: наявність та сканування штрих-коду на дозволах, відкриття доступу до бази Міністерству, цілодобове функціонування двох пунктів видачі у Ковелі та Львові. Учасники зустрічі домовились продовжувати консолідувати свої зусилля та вживати домовлених заходів для вирішення даної проблеми. Дякуємо усім учасникам за плідну співпрацю, дискусію та надані пропозиції!

Експерти Комітету з логістики цього тижня взяли участь у засіданні робочої групи при Міністерстві інфраструктури України. Учасники робочої групи оновили статус питання нестачі дозволів на міжнародні вантажні перевезення, а саме: аналіз проведеної роботи у 2018 році щодо збільшення кількості дозволів, ефективність використання дозволів та зміни в процедурі їх обліку та видачі. Учасники робочої групи наголосили на тому, що питання все ще залишається критичним, так як український експорт до Європи постійно нарощує темпи. 

Зі своєї сторони, Міністерство інфраструктури завірили про подальшу готовність знаходити спільні шляхи вирішення даної проблеми та представили нещодавні нововведення: наявність та сканування штрих-коду на дозволах, відкриття доступу до бази Міністерству, цілодобове функціонування двох пунктів видачі у Ковелі та Львові. Учасники зустрічі домовились продовжувати консолідувати свої зусилля та вживати домовлених заходів для вирішення даної проблеми.

Дякуємо усім учасникам за плідну співпрацю, дискусію та надані пропозиції!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: