fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Clinical Trials

10/ 05/ 2018
  Представники Правління Підкомітету з клінічних досліджень Асоціації провели зустріч з керівництвом та провідними експертами ДП Державний експертний центр МОЗ України з клінічних досліджень з приводу таких питань: зміни в процедурі подання документів для затвердження клінічних досліджень та суттєвої поправки зміни щодо моменту початку експертизи матеріалів клінічних досліджень запровадження електронної подачі документів та нового ресурсного центру Такі зустрічі проводяться Підкомітетом на постійній основі. Мета зустрічей – обговорити зміни та вирішити поточні питання, які виникають в ході проведення клінічних досліджень в Україні. Як показує досвід Підкомітету, вони допомагають своєчасно планувати поточну діяльність компаній та йти в ногу з останніми реформами в сфері охорони здоров’я. Дякуємо ДП Державний експертний центр МОЗ України за проведену зустріч та обговорення!

Представники Правління Підкомітету з клінічних досліджень Асоціації провели зустріч з керівництвом та провідними експертами ДП “Державний експертний центр МОЗ України” з клінічних досліджень з приводу таких питань:

  • зміни в процедурі подання документів для затвердження клінічних досліджень та суттєвої поправки
  • зміни щодо моменту початку експертизи матеріалів клінічних досліджень
  • запровадження електронної подачі документів та нового ресурсного центру

Такі зустрічі проводяться Підкомітетом на постійній основі. Мета зустрічей – обговорити зміни та вирішити поточні питання, які виникають в ході проведення клінічних досліджень в Україні. Як показує досвід Підкомітету, вони допомагають своєчасно планувати поточну діяльність компаній та йти в ногу з останніми реформами в сфері охорони здоров’я.

Дякуємо ДП “Державний експертний центр МОЗ України” за проведену зустріч та обговорення!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Read articles. Share in social networks

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: