fbpx

EBA How It Works: Reputation management

  • Date: 24/11/2020
  • Language: Ukrainian/Russian
  • Time: 16:00 - 18:00
Place:

Online via Zoom

Колеги, вітаємо!

Формування репутації – динамічний процес, що допомагає реалізувати стратегічні завдання компанії та відображає характеристики і базові цінності бізнесу. Тема репутації набуває все більшої важливості, оскільки вона має прямий вплив на ринкову вартість компаній, а також на ставлення до вашого бізнесу клієнтів, партнерів, інвесторів, на попит на продукти чи послуги.

Саме тому ми вирішили розібратися у всіх тонкощах репутаційного менеджменту під час наступної зустрічі Комітету з комунікацій разом з запрошеними спікерами.

Ми поговоримо про вплив репутаційної стратегії на бізнес, а також про роль PR в побудові репутації, її вимірювання, використання досліджень для аналізу репутації, а також виклики нової реальності – як будувати репутацію у 2020 році.  

Окремо зупинимося на темі управління репутацією в Інтернеті (SERM). Зокрема, поговоримо про наступне:

  • Управляти репутацією онлайн – чому це потрібно
  • Як Google “малює” ваш образ – алгоритми і підходи
  • Контент всьому голова. Хто і як генерує контент і до чого тут ключові слова
  • Основні правила роботи із репутацією онлайн та ваша поведінка офлайн

Спікери:

Маріанна Коніна, Chief Public Engagement Officer міжнародного технологічного холдингу TECHIIA

Даря Добрунова, Заступник керівника департаменту стратегічних комунікацій PR-агенції MAINSTREAM

Попередня реєстрація на захід обов’язкова. Чекаємо на вас! 

Speakers

1 / 2
Маріанна Коніна
Chief Public Engagement Officer міжнародного технологічного холдингу TECHIIA
Дар’я Добрунова
Заступник керівника департаменту стратегічних комунікацій PR-агенції MAINSTREAM
Маріанна Коніна
Дар’я Добрунова

You can send a question to:

Contact person:

Iryna Chuiko

Contact
+38 093 655 39 22
Register
First Name (ua)
Last Name (ua)
Job Title (ua)
First Name (en)
Last Name (en)
Job Title (en)
Contact Phone
Register
Close
Register
Close

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: