fbpx
Size of letters 1x
Site color
Image
Additionally
Line height
Letter spacing
Font
Embedded items (videos, maps, etc.)
 

Досвід впровадження практик сталого розвитку та співпраця з місцевою громадою. Виїзне засідання ESG Хаб на завод Байєр.

  • Date: 11/10/2024 (FRI)
  • Language: Українська
  • Time: 09:00 - 16:30
Place:

Завод Байєр (с. Почуйки, Житомирський район, Житомирська область)

Google Apple Outlook Telegram Bot
  Досвід впровадження практик сталого розвитку та співпраця з місцевою громадою. Виїзне засідання ESG Хаб на завод Байєр.. Date: 11 October2024. Time: 09:00 16:30. Language: Українська. Place: Завод Байєр (с. Почуйки, Житомирський район, Житомирська область). Шановні колеги, добрий день!   Запрошуємо вас на виїзне засідання ESG Хаб, яке заплановано на пятницю, 11 жовтня з 9:00 до 16:30, завод Байєр (с. Почуйки, Житомирський район, Житомирська область).   Мета виїзної зустрічі – поділитись досвідом впровадження практик сталого розвитку та співпраці з місцевою громадою.    Спікерка зустрічі: Юлія Тірошко, Менеджерка з КСВ та сталого розвитку, Байєр Україна, співголова ESG Хабу у Європейській Бізнес Асоціації. План зустрічі: Стратегія та практики зі сталого розвитку Співпраця з місцевими громадами Соціальні проєкти з підтримки громади Екскурсія по заводу з виробництва насіння Трансфер: Виїзд – о 9:00 (в районі метро Теремки) Повернення  - близько 16:30 (метро Теремки) Ланч для всіх учасників зустрічі! Умови участі: Кількість учасників є обмеженою: до 17 людей. Один представник від компанії Реєстрація є обовязковою! Всі деталі зустрічі будуть відправлені лише зареєстованим учасникам You can send a question to:. Contact person:. Анастасія Онищук. E-mail [email protected].

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

You can send a question to:

Contact person:

Анастасія Онищук

Contact
Register
First Name (ua)
Last Name (ua)
Job Title (ua)
First Name (en)
Last Name (en)
Job Title (en)
Contact Phone
Register
Close - 0
Register
Close

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: